Over Fleur


Hallo, ik ben Fleur

Sinds 2002 ben ik werkzaam als medisch pedicure met veel liefde en plezier. Daarnaast ben ik erg nieuwsgierig binnen mijn vakgebied en wil ik graag alles weten. Daardoor ben ik altijd wel met een studie bezig. Ook wil ik graag mijn kennis overdragen aan mijn collega’s en wil ik zo breed mogelijk werken binnen de keten van zorgverleners.

Hallo, ik ben Fleur

Sinds 2002 ben ik werkzaam als medisch pedicure met veel liefde en plezier. Daarnaast ben ik erg nieuwsgierig binnen mijn vakgebied en wil ik graag alles weten. Daardoor ben ik altijd wel met een studie bezig. Ook wil ik graag mijn kennis overdragen aan mijn collega’s en wil ik zo breed mogelijk werken binnen de keten van zorgverleners.

Ik geef van tijd tot tijd presentaties en masterclasses rond oncologische voetzorg en waarom die van belang is, en sinds een aantal jaren ben ik ook werkzaam als leerbedrijf. Men kan stage lopen vanuit de opleiding MBO (medisch) pedicure, oncologisch voetzorgverlener (OVV) en oncologisch handzorgverlener (OHV).

Ik ben dus breed opgeleid om alle mogelijke risicovoeten te behandelen. Deze kunnen onder andere ontstaan zijn ten gevolge van reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing. Daarnaast heb ik uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van orthesiologie, nagelregulatie en -reparatie en antidruktechnieken opgedaan. Hiermee vergroot ik de behandelingsmogelijkheden van complexere voet- en nagelproblematiek. Als medisch pedicure werk ik volgens vastgestelde richtlijnen en weet ik wanneer de cliënt moet worden doorgestuurd naar de (behandelend) arts of podotherapeut.

Maar… ook als je geen problemen hebt met jouw voeten, ben je van harte welkom voor een voetbehandeling.

Team

Anne-Sophie

Hi! Mijn naam is Anne-Sophie.

Na het afronden van de opleidingen Schoonheidsspecialiste, Medisch Pedicure en Oncologisch Voetzorgverlener ben ik inmiddels al meerdere jaren werkzaam in deze praktijk. Ik ben vanuit mijn stageperiode hier terecht gekomen. Ik zie voeten als het fundament van het lichaam en het is van belang deze goed te behandelen. Ik ben trots dat ik bij kan dragen aan deze zorg en vind het belangrijk dat tijdens een behandeling de klant centraal staat. Hierbij focus ik me niet alleen op de behandeling zelf maar ben ik ook een luisterend oor.

Wanneer mensen met een glimlach de praktijk verlaten krijg ik een voldaan gevoel. Naast het werk hou ik heel erg van fietsen, wandelen en een lekker hapje eten.

Zie ik jou binnenkort bij ons in de praktijk?

Vera

Mijn naam is Vera Bijlaart en ben medisch pedicure. Op het Summa College in Eindhoven heb ik mijn opleiding gevolgd en ben daar ook afgestudeerd. In het eerste jaar van de opleiding ben ik, met veel plezier, begonnen aan mijn stage in de praktijk van Fleur. Dit is zo goed bevallen dat ik inmiddels in vaste dienst ben. Pedicure is een erg gewaardeerd beroep. Met veel plezier en passie werk ik aan het verzorgen van de voeten van onze cliënten. Ook het geven van advies hoort bij de werkzaamheden.  Het is erg fijn om te zien dat een cliënt, na een zorgvuldige behandeling door mij, weer blij is.  

Met ons team vliegt de tijd voorbij. In een goede werksfeer en samenwerking streven wij naar mooie resultaten.

Auke

Mijn naam is Auke, een enthousiaste meid die met plezier werkzaam is bij Medisch Voetzorg Den Bosch. Ik heb de opleiding tot schoonheidsspecialiste gevolgd, maar uiteindelijk heb ik gekozen om verder te gaan met het vak pedicure, omdat hier meer mijn passie ligt.  Daarna heb ik nog doorgestudeerd tot medisch pedicure. Ik ben begonnen bij Medische Voetzorg Den Bosch als stagiaire en nu werk ik hier met veel plezier. Het is echt dankbaar werk, omdat ik mensen kan helpen om hun voeten gezond en mooi te houden. Het is fantastisch om te zien hoe ik met mijn expertise en zorg een verschil kan maken in het leven van mijn cliënten/patiënten.

Tot snel bij Medische Voetzorg Den Bosch!

Maria

Mijn naam is Maria Cornelissen en ik ben werkzaam als officemanager.

Voor enkele jaren terug heb ik Medische Voetzorg Den Bosch leren kennen als cliënt in de pedicurestoel bij Fleur. De belangstelling voor elkaars leven en werk tijdens deze behandelingen heeft uiteindelijk, na mijn pensionering bij de overheid, deze leuke baan voor mij opgeleverd.

Enkele dagen per week ben ik eerste aanspreekpunt voor zowel cliënten als collega’s en verricht ik administratieve taken. Het beantwoorden van de vele telefoontjes en mails voor het maken van een afspraak zorgen ervoor dat alles soepel verloopt en de collega’s ongestoord hun werk kunnen doen. Advies inwinnen en geven en soms assisteren bij een behandeling zorgt voor een leuke afwisseling. Ook het voorbereiden van het werkoverleg en verslaglegging ervan evenals werken aan kwaliteit en bedrijfsprocessen is een taak, die ik samen met Fleur, uitvoer.

Ervaringen

Zeer vriendelijke dame, kundig en goed advies.

- Monique Klamer

Fleur heeft met een geweldig resultaat mijn zoon van 12 behandeld. Ze neemt de tijd, is heel aardig en legt alles goed uit. Echt fijn!

- Liesbeth Verhoeff

Fleur is een lieve kundige pedicure, ze heeft mijn dochter goed geholpen.

- Joyce

Download
3 gratis tips voor
gezonde voeten

Heb jij hulp nodig bij het behouden van gezonde voeten? Download dan de gratis tips en ga gelijk aan de slag.