Reumatische voetverzorging

Reumatische voetverzorging

Als je een reumatische aandoening hebt, is het vaak lastig om zelf je voeten te verzorgen. Je hebt dan ook vaak pijnlijke handen. Bij dit soort klachten is het van belang om zacht te werk te gaan. Iedere stevige handdruk doet immers al pijn. Die pijn is ook vaak in de voeten aanwezig. Voeten zijn extra gevoelig door gewrichtsontstekingen, slijmbeursontstekingen, slijtage in de gewrichten en standsveranderingen.

Vergoeding

De voetzorg bij een reumatische aandoening wordt vaak vergoed door de zorgverzekeraar. Je kunt informatie daarover terugvinden in de polisvoorwaarden van je aanvullende pakket van de zorgverzekering.

Neem, als je voor het eerst bij mij komt, altijd een goedkeuring of verwijsbrief van de huisarts of reumatoloog mee. Samen met de factuur kun je dan een (eventuele) vergoeding aanvragen bij jouw zorgverzekeraar. Van deze verwijsbrief wil ik graag een kopie voor mijn administratie.

Ervaringen

Zeer vriendelijke dame, kundig en goed advies.

- Monique Klamer

Fleur heeft met een geweldig resultaat mijn zoon van 12 behandeld. Ze neemt de tijd, is heel aardig en legt alles goed uit. Echt fijn!

- Liesbeth Verhoeff

Fleur is een lieve kundige pedicure, ze heeft mijn dochter goed geholpen.

- Joyce

Download
3 gratis tips voor
gezonde voeten

Heb jij hulp nodig bij het behouden van gezonde voeten? Download dan de gratis tips en ga gelijk aan de slag.