Arkada

Arkada

Heb jij last van ingroeiende nagels en heb je alles al geprobeerd? Dan is misschien de Arkada techniek iets voor jouw probleem. De Arkada techniek is een corrigerende techniek voor ingroeiende nagels. Die kan worden toegepast wanneer andere ingrepen of behandelmethoden geen resultaat bieden.

Effectieve techniek

Een ingroeiende nagel komt veel voor, zowel bij volwassenen als kinderen. Een drastische ingreep als het verwijderen of deels verwijderen van de nagel is echter lang niet altijd nodig. De revolutionaire Arkada methode is effectief en over het algemeen pijnloos.

De Arkada nagelregulatietechniek werkt als volgt: eerst wordt de nagel gefixeerd en voorzichtig in de juiste vorm gebogen. Deze nagel wordt vervolgens gecorrigeerd door middel van flexibele acryl. Ten slotte wordt de nagel mooi glad afgewerkt. De acryl groeit tegelijk met de nagel uit, zodat je geen pijn meer hebt.

Vaak is één behandeling al genoeg; soms zijn er daarna nog enkele controleafspraken nodig, waarbij kleine aanpassingen worden gedaan voor het beste resultaat.

Doeleinden

Deze mooie techniek kan onder andere ingezet worden bij:

  • ingroeiende nagels
  • zwakke nagels
  • tunnelnagels
  • traumanagels
  • stootnagels

Contra-indicaties zijn diabetes, kanker en nagelatrofie. Het is belangrijk dat je de adviezen over het voorkomen van ingroeiende nagels ter harte neemt. Jouw inzet draagt bij aan het resultaat.

Ervaringen

Zeer vriendelijke dame, kundig en goed advies.

- Monique Klamer

Fleur heeft met een geweldig resultaat mijn zoon van 12 behandeld. Ze neemt de tijd, is heel aardig en legt alles goed uit. Echt fijn!

- Liesbeth Verhoeff

Fleur is een lieve kundige pedicure, ze heeft mijn dochter goed geholpen.

- Joyce

Download
3 gratis tips voor
gezonde voeten

Heb jij hulp nodig bij het behouden van gezonde voeten? Download dan de gratis tips en ga gelijk aan de slag.